hadi's FotoPage

By: hadi razak

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 25-Sep-2008 17:32 Email | Share | | Bookmark
Selamat Aidil Fitri 2008

 


Thursday, 15-May-2008 04:24 Email | Share | | Bookmark
Kenduri Kahwin Pijah n Arief

sepasang..
bilik berkonsep hijau + pink
pakaian jawa
View all 18 photos...
Pijah dan Arief telah selamat diijabkabulkan, dan persandingan mereka telah selamat dilansungkan pada hari sabtu, bersamaan 3 Mei 2008, di dewan beringin, taman bolton...


Sunday, 2-Dec-2007 06:46 Email | Share | | Bookmark
kultusan jajahan melaka part II

 
 
 
View all 78 photos...
kesinambungan jalan-jalan melaka part I


Monday, 12-Nov-2007 08:35 Email | Share | | Bookmark
kultus haram menjelajah melaka

 
 
 
View all 59 photos...
akibat dari kesan keterujaan perjalanan ke melaka satu malam dengan daus dahulu, lantas kami nekad untuk menyambung penjelajahan moden kami mencari erti sejarah, seni dan emosi di bandaraya bersejarah yang kami kagumi.. bertitik tolak dari hari terakhir kami menghantar final report untuk project 1, esoknya kami terus bertolak ke melaka yang telah lama kami idam-idamkan..


Thursday, 1-Nov-2007 17:28 Email | Share | | Bookmark
bulan mengambang di melaka

 
 
 
View all 77 photos...
daus: bob, jom pegi melaka..
aku : gile ko, aku nak exam dah ni...
daus: alah, kejap je bob.. satu malam je..
aku : alamak daus.. hmm.. aku ada hal la petang ni..
daus: hah! blah la ko bob! ni mesti nak keluar ngan pompuan la ni.. macam ni la kau.. xde2.. cepat siap
aku : tak boleh la daus, aku ade hal.. hahahahaha
daus: AH! takde.. kejap lagi aku gerak pegi uniten!
aku : betul la daus, aku ada hal.. cube ko ajak pokcik
daus: macam ni la kau bob, macam ni, putus saudara!
aku : alah ko ni, haa ni pokcik ada.. cuba ajak dia..

lalu telefon dihulurkan ke tangan pokcik dan setelah perbualan tamat, daus terus meletakkan telefon tanpa menunggu kata putus dariku. aku dalam dilema, dan menggunakan akal sihatku.. dan atas nama persahabatan yang suci dan utuh, aku nekad membatalkan segala rancangan dan janji aku hari tu.. dan lantas aku memesej daus

"daus, aku ikut ko"


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net